avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchidere venituri si cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchidere venituri si cheltuieli

buna ziua
am si eu o nelamurire,stie cineva daca momentan este obligatoriu inchiderea lunara a veniturilor si cheltuielilor si daca da ,ce act normativ prezice acest lucru,ca n-am gasit nicaieri acest lucru
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: laci73ro , utilizator 16:44, 12 Septembrie 2007
hmm...eu ma gandesc ca e obligatoriu sa inchizi conturile de venit si pe cele de cheltuieli pentru ca in functie de rezulatul lor poti afla profitul sau pierderea...iar daca-i profit trebuie sa platesti impozit..asa ca ar cam trebui sa le inchizi..
da dar imp.pe profit il platesti trimestrial si atunci poti sa inchizi nu ? eu am intrebat daca terbuie inchis lunar ?
astept si alte pareri
multan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire bilant lichidare geocta geocta Buna seara. Am o mare nelamurire : la bilantul de lichidare, la contul de profit si pierdere, se trec rulajele conturilor sau nu? Stiu ca toate soldurile ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac! rorica rorica Am o problema.Mare. Vreau sa inchid un SRL, care are ca ob. de activitate comertul cu amanuntul. Am acest SRL luate 2 leasinguri. 1.Ce se intampla cu ele ... (vezi toată discuția)
T1-pierdere, cheltuieli protocol ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, In trimestrul I firma a realizat pierdere. Cum procedez cu cheltuielile de protocol din trimestrul I? Trec la cheltuieli nedeductibile? Este corect ... (vezi toată discuția)