avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... tichete pentru iulie facturate in august
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

tichete pentru iulie facturate in august

Buna ziua,

Am si eu problema legata de tichetele de masa si impozitarea lor. Luna aceasta am comandat tichetele aferente lunii iulie abia in 2 august si in consecinta si factura a venit cu data de 2 august. As dori sa stiu cum se reflecta acest lucru in contabilitate in conditiile in care eu le voi impozia tihetle in luna iulie si factura este cu luna august. Am sunat si la firma care mi-a emis factura si le-am propus sa anulam factura si sa o refacem cu luna iulie, dar mi-au raspuns ca nu se poate.

Va rog mult sa ma ajuati.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: snowgirl19 , utilizator 17:10, 10 August 2010
factura in contabilitate o inregistrezi asa cum este in august;
salariatilor le dai tichetele pt luna iulie si atunci le opresti si impozitul tot pt luna iulie.
E simplu .
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare tichete de masa. mfilip91 mfilip91 Buna ziua, avind in vedere ultimele modificari legislative privind acordarea tichetelor de masa, respectiv impozitarea acestora de la 1 iulie 2010, as dori sa ... (vezi toată discuția)
Cand si cum retineti impozitul pentru tichetele de masa? smeagull smeagull Buna ziua, In privinta impozitului nou introdus pentru tichetele de masa, m-am lovit si eu de o problema acuta: Situatia: unitatea acorda bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Impozit tichete masa mnd mnd Buna ziua, Daca poate cineva sa ma elucideze in legatura cu impozitul pentru tichetele de masa. In OUG 58/2010, art. 4, lit. b) spune ca: \"se abroga ... (vezi toată discuția)