avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... izolatie terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

izolatie terasa

Buna ziua!

Locuiesc la ultimul etaj, am probleme cu terasa pe care exista o izolatie - carton bitumat, in repetate randuri am rugat colocatarii sa reparam terasa, blocul este pe lista de asteptare la primarie dar cu criza.......... Vreau sa-mi fac singura lucrari de hidroizolatie si termoizolatie. Pot sa fac acest lucru fara acceptul colocatarilor? S-au cum sa procedez ca sa fiu - legala-!!?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:12, 16 August 2010
Reparatia terasei se face de catre asociatia de proprietari, legal, cu firma de specialitate, cu alegeri de oferte, cu documente legale, costurile se impart tuturor proprietarilor pentru ca terasa este element al proprietatii comune.

Urmariti discutiile din forum pe aceasta tema si va veti lamuri (poate) cum trebuie sa procedati.

Singura, e greu si periculos sa nu va recuperati banii sau sa vi-i recuperati foarte, foarte greu.
Eu sunt in acceasi situatie. din pacate nu ma pot lauda ca sunt si administrator la 2 scari, in Adunarea generala s-a horatat strangerea unui fond de reparatii de cate 100 lei pe timp de 5 luni, la scara mea nu a contribuit nici un proprietar, si nici nu au de gand sa participe. Eu am de gand sa-mi repar pe propria chelutuiala terasa, sa inregistrez facturile cu reparatiile facute, sa-mi dau demisia si sa dau asociatia in judecata. Crede-ti ca voi avea castig de cauza in aceasta situatie?
multumesc.
Daca s-a hotarat in AG nu inteleg de ce nu puneti aceste sume pe listele de cote(???).
Cum spuneam si in alt mesaj, cine nu plateste timp de 90 de zile poate fi chemat in instanta pentru recuperarea sumelor. Sigur ca in practica lucrurile sunt mai nuantate si ca un administrator se poate confrunta cu dificultatile financiare ale oamenilor sau cu rea-vointa unor proprietari. Totusi ceva trebuie facut asa cum prevede legea, nu putem sta sa ne uitam unii la altii ca unii vor si altii nu.
Este o hotarare a AG, se executa, nu se mai discuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolatie acoperis bloc ivanvintilica ivanvintilica Daca pe o scara de bloc cu 20 apartamente si 4 tronsoane,un apartament are probleme cu izolatia acoperisului, cum trebuie procedat legal, sa se faca reparatia? ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de la asociatia de locatari crysstyna22 crysstyna22 buna seara ,acum 6 luni am facut o cerere la asociatioa de locatari pt repararea acoperisului deoarece stau la et 4/4 si imi curgea in casa , acestea mi-au ... (vezi toată discuția)