am fost gasit fara rca cu masina unui prieten si s-au luat numerele si amenda de 1000ron,pana aici bine legal dar antrebarea mea este daca poate primi numerele dupa plata rca sau trebuie platita si amenda an aceelasi timp ca nu am anteles bine de la politist.si an aceelasi timp cine are grija de masina pt. ca m-ia spus politistul sa o las an locul unde am fost oprit si sa nu o mut ca este fapta penala.am anteles asta dar daca masina este furata pana plateste cine raspunde sau cel putin ce spune legea.va multumesc anticipat.
vi s/a retinut si certificatul de inmatriculare al masinii , vi s-a eliberat o dovada in care s/a mentionat motivul pentru care vi s/a retint si faptul ca v/au fost retinute numerele . cu acea dovada mergeti la o societate de asigurari , platiti rca dupa care cu rca mergeti la biroul de unde vi s/a eliberat certificatul de inmatriculare si asa ar trebui in mod normal sa va luati certificatul de inmatriculare si numerele de inmatriculare . in legatura cu autoturismul puteti sa-l luati de la locul constatarii contraventiei doar pe platforma deoarece daca il veti conduce veti savarsi o infractiune . nu vad de de nu va puteti obtine numerele si certificatul de inmatriculare daca nu ati platit amenda .
sper ca v/am fost de ajutor