avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua

Buna ziaua as dori si eu o lamurire,acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale in prezent am ramas fara loc de munca,nemai avind de unde sa platesc rata ,eu stau cu mama mea ,la tara am ceva electrocasnice in rest nimica pe numele meu , as dori sa stiu daca in caz de executare silita se pot confisca electrocasnicele ce le-am cumparat eu,mentionez ca nici mama nu mai are chitante pastrate pe mobila ,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 15:52, 10 August 2010
nu vi le confisca ci le pot vinde la licitatie pt a-si recupera debitul;
va vor urmari toate bunurile prezente si viitoare pana la achitarea datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare eremia 12 eremia 12 Buna asa vrea si eu sa stiu am un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti ,de 7 luni am ramas somer si inca nu mi-am gasit de lucru si nemai avind ... (vezi toată discuția)
Executare silita locuinta pufita pufita In urma unui credit ipotecar neplatit de 2 ani am ajuns la executare silita(a 3-a licitatie a fost pe data de 10.10.2012).O persoana aflata in aceeasi situatie ... (vezi toată discuția)
Curiozitate UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Buna ziua. Astazi, unul dintre parinti a fost sunat de o \"parasuta\" de la un IFN (a vorbit ca la usa corpului, ma intreb cine angajeaza asemenea maimute ... (vezi toată discuția)