avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme in urma vanzarii unui imobil!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme in urma vanzarii unui imobil!

Buna ziua.
Nu vreau sa plictisesc pe nimeni si o sa expun pe scurt situatia in care ma aflu.
"La sfarsitul lunii trecute (07.2010) am incheiat un cotract de vanzare-cumparare pentru un imobil, proprietate personala. Mentionez ca nu locuiam acolo, fiind un apartament mostenit si a fost inchiriat. Totul a decurs OK pana in momentul intelegerii pentru eliberarea apartamentului, adica ridicarea mobilei si a bunurilor personale. Am incheiat un acord verbal, prin care ni se permitea in decurs de o luna sa facem acest lucru. In acest moment, actualul proprietar nu ne dea voie sa luam aceste bunuri".

Cum putem proceda pentru recuperare? Ce demersuri ar trebui efectuate?

Cel mai recent răspuns: DANIEL TOCEA , Avocat 19:39, 11 August 2010
In opinia mea ar trebui sa ii notificati in scris intentia de a lua aceste bunuri, comunicandu-i data si ora cand intentionati sa faceti acest lucru. In felul acesta este pus in intarziere, iar in cazul in care veti ajunge la un proces puteti sa solicitati si o suma pentru lipsa de folosinta a bunurilor respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru abuziv pe utilaje, stoc de marfa si bunuri personale adina m adina m Buna ziua.Am avut un spatiu de productie inchiriat de la o persoana juridica in care am desfasurat activitati de fabricare a mobilei. Nu am mai achitat chiria ... (vezi toată discuția)
Probleme dezvoltator bloc nou elba2406 elba2406 Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-un bloc nou si avem tot felul de probleme cu dezvoltatorul...cand am cumparat ni s-a spus ca avem parcari separate ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie dupa predarea unui apartament inchiriat Popa_Ioana Popa_Ioana In luna iunie 2015 am inchirait un apartament, moment in care am incheiat doar un proces verbal cu starea bunurilor din apartament fara contract de ... (vezi toată discuția)