avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoaterea din spatiul locativ a fiicei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoaterea din spatiul locativ a fiicei

Buna ziua!

Verisoara mea a locuit in apartamentul parintiilor pana la varsta de 23 ani cand s-a hotarat si "a plecat de acasa". Domiciliul de pe buletin este la adresa matusii mele- mama ei. Cum o poate scoate din spatiu matusa mea, daca fata ei a plecat de acasa si nici nu stie unde locuieste in prezent?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:08, 12 August 2010
Nu poate sa o scoata, doar cand ii expira buletinul sa nu o mai ajute sa il faca la adresa respectiva.
daca fiica nu mai locuieste in fapt la acel domiciliu cu ce e deranjata mama?oricum nu poate face nimic pana nu ii expira cartea de identitate a fetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Atacarea dreptului civil de proprietate pe motiv psihiatric remusovidiu remusovidiu Sunt in situatia urmatoate : Verisoara impreuna cu sotul ei locuiesc in apartamentul unchiului si matusii mele , amandoi au buletin si domiciliu facut pe ... (vezi toată discuția)
Buletin!- termen preschimbare Andii Andii Buna ziua,as vrea sa ma ajutati daca se poate! Pe data de 23 noiembrie implinesc varsta de 18 ani Si as vrea ca in aceiasi zi sa plec As putea face sau ` ... (vezi toată discuția)