avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... scaderea ratei lunare Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

scaderea ratei lunare Banca

Cum pot proceda pentru a mi se scadea rata lunara a unui/ unor imprumuturi la Banci?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 14:57, 12 August 2010
Buna ziua,
Trebuie sa contactati un repezentant al bancii pentru o refinantare ori o reesalonare.


Succes,
Puteti gasi o banca care are conditii mai avantajoase pentru creditare si sa procedati la o refinantare a creditelor deja existente prin unul nou.
Sau, mergeti la bancile unde aveti credite cu adeverinta de venit si solicitati sa va propuna ceva solutii, care pot consta in restructurare a creditelor sau reesalonarea acestora.
Prin contract de refinantare pe termen mai lung la aceeasi banca sau la altele. Faceti un calcul pe termen lung incluzand dobanda si taxele percepute pentru un nou contract si pe cele de rambursare inainte de termen si vedeti daca se merita.
Numai bine!
La Banca unde am credit solicitat creditul trebuie facuta o cerere scrisa si anexate ce acte? Pentru ca inspectorul de credite imi spune ca nu poate face nimic in acest sens.
aureliapopescu a scris:

Pentru ca inspectorul de credite imi spune ca nu poate face nimic in acest sens.


pai chiar sa-l credeti:))

vedeti aici:)

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare credit ... avantaje si dezavantaje valy_ungur valy_ungur Buna ziua, Am un credit si banca mi-a propus o restructurare. Este bine sa fac restructurare? Ce avantaje si dezavantaje am? Multumesc anticipat pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de credit fara garantii bobynou bobynou buna seara, am contractat in 2008 un credit de nevoi personale fara garantie. La data respectiva am avut un venit destul de marisor. Din 2010 venitul s-a redus ... (vezi toată discuția)
Refinantare sau reesalonare credit lungu nicolae lungu nicolae am un credit in delurare,as vrea sa refinantez creditul dar am restanta 2 luni,pt ca nu am reusit sa fac fata platilor,de aceea vreau sa refinantez,se poate ... (vezi toată discuția)