avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raportari contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raportari contabile

daca o firma este suspendata pe o perioada de 3 ani se mai depune vre-o declaratie sau numai bilantul la sfarsit de an?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:47, 18 August 2010
Daca o societate comerciala are activitatea suspendata si a obtinut regim derogatoriu va depune doar situatiile financiare anuale si semestriale. Daca nu a obtinut regim derogotariu va depune toate declaratiile ca si pana acum. In situatia cand a obtinut regim derogatoriu va mai depune pentru perioada de activitate din anul fiscal in curs si declaratiile trimestriale obligatorii ( sau lunare) si declaratia 101.
Am fost la financiar si mi-au spus ca trebuie depus numai bilantul la sfarsit de an.
Mentionez ca societatea are regim derogatoriu pe 3 ani.
multumesc!
Bilantul anual la 31 decembrie si raportarea semestriala la 30 iunie se intocmesc si se depun (la Oficiul Registrului Comertului sau/si la Administratia Finantelor Publice, dupa caz) chiar daca societatea comerciala are activitatea suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Bilant in caz de suspendare? Franken Franken Buna ziua! Vreau sa stiu si eu daca este obligatorie depunerea bilantului contabil pentru o Societate Comerciala care are activitatea suspendata pentru 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Se depune bilant pt o societate cu activitate suspendata ? gruias gruias Buna ziua, La o societate ( SRL ) cu activitaea suspendata in nov 2008, am depus bilantul pe 2008 in 2009. Anul acesta am depus trimestrial declaratiile ... (vezi toată discuția)