avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... decizie de impunere pfa -ajutor!!!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

decizie de impunere pfa -ajutor!!!

Va rog un sfat, sunt pfa si am semnat cu o firma contract de comision prin care se specifica retinerea de 10% (impozit retinere la sursa), eu imi platesc cas si cass prin contract, am depus in mai declaratia 200 cu venit realizate pe 2009, si acum am primit de la adm fin decizia anula, in aceasta decizie nu imi este luata in calcul nici o chelt de orice natura ( nici cu contrib la asig soc si nici cu chelt deduc) mentionez ca atunci cand am depus decl 200 am trecut si aceste chetl, si imi calculeaza ca am de plata dif de 6% la venit realiz.
este bine asa, nu se iau in considerare aceste chelt? multumesc
Cel mai recent răspuns: BIONPI cabinet de proprietate industriala 1999 , Consultant proprietate industriala 19:50, 21 August 2010
din pacate impozitul in romania este 16% din brut
adica sa inteleg ca indiferent ca am chelt care ma ajuta sa realiz aceste venituri, de ele nu se tine cont si se plateste doar la brut ........ da asta e #-o, prost e ala care isi mai declara toate veniturile
multumesc mult
Impozitul este calculat la 16% din venitul net.
Vedeti, vorbiti direct cu agentul fiscal la care sunteti repartizat, la Circa financiara de care apartineti, caci s-ar putea sa se fi gresit calculul, mai bine zis poate s-a calculat la brut desi nu asa este corect, conform codului fiscal.
Au mai fost cazuri si dupa ce s-a semnalat gresala au refacut calculul si au emis o nou adecizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent!!!unde trebuie sa trec impozitul de 10% pentru contractele de drepturi de autor??? loredanaradu loredanaradu In ce declaratie trebuie sa trec impozitul de 10% pentru plata efectuata persoanelor cu care am incheiat contracte de drepturi de autor? Am facut un stat de ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe - plata colaboratori korneker korneker Buna tuturor! As dori sa infiintez o Intreprindere individuala insa as avea nevoie si de cativa colaboratori, nu angajati. As dori sa stiu ce impozite o sa ... (vezi toată discuția)