avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incredintare directa - contract de servicii - speta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incredintare directa - contract de servicii - speta

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema legata de achizitiile publice. Am participat la o procedura on line de cerere de oferte organizata de autoritatea contractanta pentru concesionarea serviciului de salubritate. La aceasta procedura au participat 2 ofertanti: societatea noastra si inca un alt ofertant. In urma evaluarii ofertelor, oferta noastra a fost declarata castigatoare. Celalalt ofertant a formulat contestatie. La cateva zile de la primirea contestatiei, autoritatea contractanta incheie cu ofertantul care a formulat contestatie, un contract de servicii de salubrizare.
Desi societatea noastra a fost declarata castigatoare, totusi autoritatea contractanta a incheiat in afara procedurii un contract de servicii de salubritate.
In aceasta situatie, societatea noastra in calitate de castigator al procedurii de cerere de oferte organizata de catre aceasta autoritate contractanta, cum ar trebui sa procedam? Catre cine ar trebui sa facem contestatie? Cui sa ne adresam? A procedat gresit autoritatea contractanta? Astept cu interes raspunsurile voastre pentru ca nu stiu cum sa procedez in acest caz. Multumesc.
inteleg ca procedura este contestata in acest moment. autoritatea putea achizitiona aceste servicii direct in conditiile in care valoarea nu depaseste 15.000 de euro. dvs. nu aveti de ce sa va faceti probleme. asteptati rezultatul contestatiei, iar daca aceasta este respinsa autoritatea va trebui sa incheie contractul cu dvs.
Asta si in conditiile in care contractul este incheiat doar pe o perioada scurta, strict necesara asigurarii serviciului de salubrizare, pana la incheierea contractului la procedura dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare ce modifica total decizia cnsc lemontee lemontee Buna ziua, La o procedura de achizitie publica de prestari servicii, o societate a fost desemnata castigatoare, s-a depus contestatie la CNSC, care le-a ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie in urma participarii la o licitatie crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu urmatorul aspect - daca la o licitatie o societate nu a fost declarata castigatoare - dar a depus si o garantie ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica huminiuc huminiuc Buna ziua, Am participat la o licitatie avand ca si criteriu de adjudecare oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic;initial rezultatul ... (vezi toată discuția)