avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Lucrez mai mult de 6 ore cu publicul
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Lucrez mai mult de 6 ore cu publicul

SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI NU AM VOIE SA LUCREZ MAI MULT DE 6 ORE CU PUBLICUL.Avem doua case deschise.Pe casa I incasez eu (6 ore).Pe casa II este trecuta o alta colega(2ore),dar...........tot eu incasez. In caz de ceva controale pot sa patesc eu ceva?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:18, 20 August 2010
io sunt functionar public, si lucrez mai mult de 8 ore cu publicul, daca e sa ma intrebati....si ce-i cu asta? :O unde scrie ca nu aveti voie sa lucrati mai mult de 6 ore/zi cu publicul? :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme angajator! deea30 deea30 Buna ziua,sunt angajata la o firma de distributie cu contract nedeterminat de 4 ani lucrez operator facturare,de ceva timp patroana tot vrea sa scape de mine ... (vezi toată discuția)
Angajare fara carte kakadu kakadu buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,sunt angajata din anul 2021 ca agent de securitate ... Biro Diana Biro Diana Buna ziua,sunt angajata din anul 2021 ca agent de securitate la o firma de paza.Postul este la supermarket. In contractul de munca este specificat 8 ore pe zi ... (vezi toată discuția)