avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 201 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigiu cu cetatean strain
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigiu cu cetatean strain

ce sanse am sa recuperez o suma de bani de la un cetatean german pe care am trimis-o prin western union,asta intamplandu-se acum 3 ani,pe cale juridica,singura dovada scrisa fiind buletinul de transfer bancar?
Cel mai recent răspuns: geo3vio , utilizator 20:26, 28 August 2010
Trebuie sa aveti in vedere termenul de prescriptie daca nu opereaza, respectiv daca au trecut trei ani de la data platii dvs. nu mai puteti solicita recuperarea banilor.
si daca nu sau incheiat 3 ani?
daca nu a intervenit prescriptia, formulati o actiune in pretentii care se timbreaza la valoarea solicitata si ulterior probati cu inscrisuri si martori; din inscrisul pe care-l aveti trebuie sa rezulte foarte clar de la cine au plecat banii si unde au ajuns; nu e simplu, vor fi de asemenea probleme cu privire la competenta teritoriala si cu procedura de citare a paratului.
CoNSULTATI UN AVOCAT! aveti nevoie.
avocat Cristina Popescu
Fiind vorba de un cetatean strain sunt aplicabile si prevederile Legii nr.105/1992 ...
anume ce scrie, referitor la problema?

Alte discuții în legătură

Inselaciune laur188 laur188 Buna ziua.Am fost inselat cu o suma mare de bani aproximativ 10000 euro.Singurele dovezi pe care le am pentru a dovedi inselaciunea sint formularele Western ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat în 2017 o sumă de bani la o prietena extrem ... Robert260 Robert260 Am împrumutat acum 5 ani o sumă de bani la o prietena extrem de apropiata, după mi-a mai cerut ajutor financiar si inca mai aveam incredere si i-am mai ... (vezi toată discuția)
Prescriere dovada de imprumut in bani Carmen1964 Carmen1964 Am dovada trimiterii sumei de bani la o persoana prin Western Union 7iulie 2015 .Vreau sa dau in judecata acea persoana pt ca nu mi-a dat imprumutul.Cit ... (vezi toată discuția)