Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor de deces

Buna ziua. Fratele meu avea 23 de ani si a decedat intr-un accident de circulatie in data de 20 iulie 2010. In momentul decesului a terminat facultatea de stiinte, dar nu si-a dat licenta. Parintii mei nu sunt angajati, doar eu sunt angajata. M-am interesat la firma la care lucrez si a zis ca nu primesc ajutor de deces. M-ar interesa daca as putea primi ajutor de la Casa de Pensii, avand in vedere ca a fost student. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:24, 18 August 2010
Nu,din moment ce nu a fost salariat.Incercati la primarie,invocand posibilitatea unui caz social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce salariu ar trebui să primesc? haraszti judit haraszti judit Am fost bibliotecară școlară timp de 8 ani. Acum doresc să mă angajez la o bibliotecă comunală. Cerințele postului bibliotecară II au fost doar ... (vezi toată discuția)
Se poate cumula pensia civilă cu cea militară? Roxana Marinela Roxana Marinela Buna seara, Tatal meu a decedat în urma cu 2 săptămâni. Avea 65 de ani, pensionat MAI, fost polițist la circulație. Mama mea are 67 de ani are o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)