Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparari

asteptam un raspuns:deci dak eu impreuna cu sotu nu putem cumpara niki casa niki masina pe numele lui el avand datorii putem sigur cumpara pe numele baietelului prin surse propii dakbaietelul are 4 ani neimpliniti?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:20, 19 August 2010
NU, in nici un caz!Minorii nu pot cumpara nimic pe numele lor pana la majorat!
Minorul poate cumpara, dar numai prin reprezentant legal, in cazul de fata parintii si din punctul meu de vedere parintii nu pot fi executati silit asupra unui imobil ce se afla in proprietatea copilului lor minor.
avocat Cristina Popescu
sanse nule sa puteti cumpara dvs si sotul. de copilul minor nici nu se poate pune problema sa cumpere ca nu are capacitatea juridica sa incheie acte de dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparari elaela elaela buna ziua!spuneti-mi si mie va rog ,eu si sotul meu vrem sa cumparam o casa dar el are datorii dak o cumparam pe numele baietelului nostru in varsta de 3 si 7 ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare apartament pe numele copilului minor dari11 dari11 Buna seara! Ma intereseaza daca se poate achizitiona un apartament pe numele copilului minor, care sunt conditiile? Daca se poate ,ce drepturi avem ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate minor Răducudobre Răducudobre Eu si soția am cumpărat un apartament fiului mai mare (major) si am dori sa cumpăram un apartament si fiului minor de aceeași valoare. După ce vom muri, ... (vezi toată discuția)