Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

leasing auto DDP si TVA

Buna ziua,
Am o intrebare: daca am cumparat o masina prin leasing, la pretul DDP ( TVA INCLUS), iar ratele mi s-au calculat la acest pret, este normal ca la fiecare rata sa mai platesc inca o data TVA?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: dentys , utilizator 10:23, 10 Septembrie 2012
bump.

dupa parerea mea, nu mai trebuie platit inca 1 data TVA-ul. O parere avizata ar fi binevenita pentru comunitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de colectare a tva leprosu leprosu Bună ziua! Am o mică „speță” pe care aș vrea să o supun atenției dvs. Sună cam așa: societatea X din România importă ... (vezi toată discuția)
Noi posibile masuri privind tva gaba gaba O stire pe care am gasit-o pe pagina realitatea.net: \\\"Potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă, companiile nu îşi mai pot deduce TVA-ul pentru ... (vezi toată discuția)
Despre taxa de prima inmatriculare crinap_06 crinap_06 Salut. Poate ma ajuta cineva cu o informatie....mi-am stricat toate sarbatorile Craciunului gandindu-ma la situatia idioata in care sunt. Am cumparat in 14 ... (vezi toată discuția)