avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imputernicire pentru semnatura la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

imputernicire pentru semnatura la executare silita

buna ziua! acum 2 ani am imprumutat bani unei persoane , pe baza unui contract de imprumut facut la un notar public . acel contract de imprumut constituie titlu executoriu , in cazul nerambursarii banilor. acea persoane vrea sa imi restituie acum banii . problema este ca eu nu sunt in tara, si nu pot sa ajung prea curand pe acasa.
Imi poate spune cineva , daca as putea sa imputernicesc o ruda de a mea, ca sa se duca la notar , si sa semneze in locul meu ca a primit banii?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:37, 21 August 2010
puteti imputernici, dar printr-un inscris autentic, asa cum este si contractul d-voastra de imprumut.
avocat Cristina Popescu
Puteti imputernici acea persoana prin procura notariala.
andymaurul
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
andymaurul, utilizator
daca nu va deranjez, imi puteti explica , ce inseamna inscris autentic. eu nu prea ma pricep la chestiile juridice. eu sunt in prezent in dubai. as putea cumva trimite o procura de aici , pe numele rudei mele?
va multumesc frumos!
procura data la notar
Intocmiti procura la un notar de acolo,i-o trimiteti prin posta el o traduce si o legalizeaza la un notar roman.

andymaurul
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
andymaurul, utilizator

Alte discuții în legătură

Procura facuta la consulatul romaniei in italia george si antonia george si antonia Sunt in Italia si trebuie sa deschid urgent un cont in Romania. Se poate face o procura la consulat pentru a imputernici pe cineva din tara fara ca acea ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face procura roxanam79 roxanam79 buna seara am o intrebare :poti da o procura la orice notar ,in alt judet?tatal meu,defunctul, a avut o suma de bani in banca in alt judet.fata de domiciliu pe ... (vezi toată discuția)
Bani datorati. IONESCUIONUT IONESCUIONUT Buna ziua! Aas dori sa stiu ce as putea sa fac ca sa imi recuperez niste bani de la cineva pe care am imprumutat? Acea persoana pur si simplu nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)