avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fratele meu ma santajeaza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fratele meu ma santajeaza

buna ziua
am si eu o nelamurire cu fratele meu::;
dupa ce l-am ajutat sa ajunga in strainatate( noi locuind aici deja de 4 ani) si i-am gasit un loc de munca la negru ca si sotul meu, el a plecat acasa si a gasit de cuviinta ca noi avem daorii la el.
Apoi ne suna si zice ca daca nu=i dam banii el a mers oricum la avocat si a spus:
ca noi nui dam banii de la depozit de la casa(cu toate ca-i spusesem sa mai astepte pana ce noii veniti in casa ii vor da banii)
ca noi lucram la negru
ca facem imprumuturi si noi nici nu lucram legal aici
ca trimitem lucruri acasa care sunt cumparate dubios
ca sotul e camatar si ca i-m furat noi banii
ca din cauza noastra a pierdut banii de avion si vrea sa-i returnam noi banii etccccccc
intrebarea mea este daca el poate deplangere la politie cu aceste acuzatii(dar fara probe pt ca sunt numai vorbe)se poate intampla ceva?
subliniez ca noi locuim de 5 ani in irlanda ,iar eu cu el ,numai anul asta am avut contac,t cand l-am ajutat sa munceasca
si eu si sotul meu ne simtim santajati, sotul meu chiar ia trimis banii pe biletul lui de avion ,i-a trimis banii pe depozit dar nicidecum pt amenintarile lui, am crezut ca face o gluma pt a-si recupera banii mai repede
am un sot deosebit care nu s-ar preta la cei 600 e ai lui(300 biletu de avion si 300 depozitu de la casa)
ce poate face el impotriva mea si daca statul ar lua in considerare vb unui om dar fara probe?
oricine poate arunca cu noroi in tine doar pt ca lucrez ilegal intro tara straina?
daca puteti sa-mi dati si un nr de lege sa citesc ar fi grozav
va multumesc mult si sanatate la toti ca-i mai buna decat toate



Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 11:48, 10 Octombrie 2007
din pacate nu este o lege pentru.....numeste-l tu cum vrei ca suntei in familie...... legal nu cred ca ar realiza ceva cu o astfel de plangere chiar daca ar depune-o la politie....eu sunt convinsa ca s-a prin amul ca poate face rost de bani....cea mai buna metoda cu astfel de personaje este....IGNORAREA..... probleme va poate face eventual daca ar trimite acolo la imigrari o scrisoare/ceva prin care v-ar identifica si ar da adresa de acolo ....daca cineva ar lua in seama asa ceva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua acum 4 ani am cunoscut un barbat cu care m am casatorit ... Oanabella Oanabella Buna ziua Acum 4 ani am cunoscut un barbat cu care m am casatorit dupa cateva luni,in Londra.in momentul cand l am cunoscut el a cumparat o casa la rosu in ... (vezi toată discuția)
Imprumut notarial Flooo Flooo Buna ziua.Sunt un tanar de 20 de ani din jud Mures si am nevoie de un imprumut de 1.000-1.200Euro cat mai repede.Am mult pe internet insa la o banca nu pot ... (vezi toată discuția)