avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... legea clauzelor abuzive
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

legea clauzelor abuzive

am si eu o intrebare si anume:
am un contract pe 2 ani cu romtelecom ( contractul expira in martie 2011)
vreau sa rezilizez contractul cu dansi pentru ca imi mut domiciliul
am vorbit la telefon cu un operator care mi-a spus ca pot sa rezilizez dar trebuie sa le platesc o taxa de reziliere plus abonametul pana la sfarsitul perioadei contractuale
ce pot sa fac ca sa nu platesc acesti bani ( suma ajunge in jur de 230 euro)

multumesc
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 09:09, 25 August 2010
Daca nu ati beneficiat de nicio promotie pentru acest contract, nu au voie sa va ceara taxa de reziliere. Daca va aflati in aceasta situatie, sesizati-i in scris si apoi sesizati OPC.
Ultima modificare: Luni, 23 August 2010
elena138, utilizator
Asa cu a spus si Elena nu au dreptul sa va ceara taxe de reziliere. Faceti o notificare de reziliere, luati numar de inregistrare si in cazul in care nu se rezolva pe cale amiabila apelati la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract romtelecom danoozza danoozza Buna ziua, M-am mutat recent cu chirie intr-o garsoniera. Cel care a fost inaintea mea, avea un contract incheiat cu Romtelecom-ul, care mie nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)
Justa despăgubire la rezilieree contractului de telefonie fixă angela1985 angela1985 Bună ziua. Doresc rezilierea contractului de telefonie fixă - Telekom. Abonamentul îl am de zeci de ani, de pe vremea Romtelecom. Însă a fost reînnoit ... (vezi toată discuția)