avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titulari ai contractului de inchirere de la ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titulari ai contractului de inchirere de la ANL

Buna dimineata. As dori sa aflu daca, in cazul inchirierii locuintelor construite de ANL, titulari ai contractului de inchirere pot fi ambii soti sau doar unul dintre acestia? Stiu ca solicitarea de locuinta pentru tineri destinata inchirierii se ia in evidenta pe baza unei cereri tip formulata de titularul cererii de locuinte, numai individual si in nume propriu. De asemenea, peste tot in legislatie unde se face referire la vanzare sau la indeplinirea altor conditi, se face distinctie intre titularul de contract de inchiriere si sotul/sotia acestuia. Avand in vedere acest aspect, contractul ii poate avea ca titulari pe ambii soti?
Cel mai recent răspuns: insider , utilizator 10:31, 27 Mai 2015
Da, este posibil, la mine in bloc am cateva cazuri in care ambii soti apar ca titulari pe contractele de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori aly.ionel aly.ionel Buna ziua. Sunt insurat de 7 ani si am o fetita de 5 ani. Acum 2 luni am primit o locuinta ANL, la care sotia este titular de contract. Acum 1 luna am deschis ... (vezi toată discuția)