Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare malpraxis contabil!!!!

buna ziua,

As dori sa stiu daca cunoasteti o firma de asigurari care face acest gen de asigurari si cam cat ar ajunde prima de asigurare deoarece traim in vremuri tulburi asa ca....

mulumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:50, 25 August 2010
Nu e asigurare de "malpraxis".
Malpraxisul are o definiţie legală cuprinsă în legea nr. 95/2006 privind reforma în sectorul sanitar. “Malpraxis este eroarea profesională săvârşită în exercitarea actului medical , sau medico-farmaceutic, generatoare de prejudicii asupra pacientului, implicând răspunderea civilă a personajului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale.
Este o asigurare de risc profesional.
Contactati firmele mari de asigurari.
Aproape toti asiguratorii de pe piata daca nu chiar toti practica asigurarea de raspundere a contabililor autorizati si expertilor contabili. Asa ca e suficient sa deschideti usa unui astfel de asigurator si veti gasi raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis medical george223344 george223344 caut consultanta intro problema de malpraxis mam operat acum 2 ani de fiere si de atunci au inceput problemele azi am aflat ca am 2 sau 3 cleme in corp 2 in ... (vezi toată discuția)
Raport medical gresit ZClaudiaM ZClaudiaM As dori sa stiu daca in cazul in care am facut o investigatie medicala la o clinica privata si am primit un raport medical care s-a dovedit ulterior eronat, as ... (vezi toată discuția)
Malpraxis la chiuretaj. ce șanse am într-un proces deschis împotriva medicului? Roxana I. Roxana I. Buna ziua numele meu este Roxana . Am facut acum 3 saptamani un chiuretaj din nefericire au apartut complicatii , in sensul ca , cand au incercat sa absoarba ... (vezi toată discuția)