avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA somaj,pensii,sanatate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA somaj,pensii,sanatate

Va rog sa-mi spuneti cat trebuie sa achit ca pfa pentru somaj,pensie si sanatate pentru luna iulie daca venitul net pentru aceasta luna a fost [minus 280 ron] -280 . Pana cand se pot depune declaratiile lunare acum,in august ,pentru iulie? Prin posta trebuie trimise la casele judetene sau la cele locale?
Cel mai recent răspuns: Stomatolog , utilizator 15:53, 26 August 2010
Nu se achita nimic....nu aveti venit net la care se calculeaza contributiile....se depun notificari.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa traducator si interpret + angajata la o firma in afara domeniului - ce taxe trebuie sa platesc? Cbunescu Cbunescu Am urmarit multe discutii in ultima vreme legate de prevederile OUG 58, dar nicaieri nu am gasit explicatii pentru urmatoarea situatie, in care ma aflu: - ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa avas avas Buna ziua, Ca PFA cu norma de venit mai trebuie sa depun declaratiile pentru asigurari sociale pentru lunile iulie si august? Multumesc (vezi toată discuția)
Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)