Aproape de sfarsitul lunii sunt chemat sa renegociez un contract si sa-i modific valoarea. Nu mi se pare corect,consider ca este o ilegalitate. In contract nu este stipulata o asemenea claza. Ce pot sa fac?Ce trebuie sa fac,sa scriu,cand ma duc la negociere?
Sincer nu inteleg foarte bine, dar in contextul economic cred ca este vorba de un contract de imprumut? si o anumita banca va cheama sa modificati clauzele. Ori este vorba de un contract de munca nu imi dau seama foarte bine.
Ideea este urmatoarea ca in orice fel de contract in mod normal se poate modifica cu acordul partilor. Deci nu este nici o ilegalitate. In cazul incare la negociere nu va multumesc termenii si conditiile care se discuta este simplu: nu semnati.
este vb de un contract prestari servicii. Dupa ce am muncit toata luna pt. o suma stipulata in contract,ma anunta pe data de 25 ale lunii ca trebuie sa renegociem valoarea contractului ca-i prea mare si nu are bani.Dar modificarea valorii sa fie de pe 01 august . Mie mi se pare corect sa ma cheme la renegociere pt. luna septembrie nu pt. luna august din care au trecut deja 25 de zile. Spuneti-mi ce sa fac! Multumesc! Ma gandesc ca daca nu accept si reziliez contractul,nu-mi vor mai plati factura nici de acum in o suta de ani
Am inteles sfatul meu este sa negociati cu el in sensul unei esalonari de plata. Dvs sa primiti pretul pe care ati convenit cu el la inceptul derularii contractului iar beneficiarul sa poata sa-l plateasca in transe, intelegan fondul economic in care ne aflam cu totul unde deja totul este relativ.
In cazul in care contractul de presatari servicii este asemnea unui abonament cu prestari pe luna intradevar ar trebui sa renegociati pentru serviciile care vor urma nu deja cele prestatet.
Problema
andabej
Intr-un contract de prestari servicii este prevazut dreptul furnizorului de a modifica pretul ca urmare a cresterii pretului utilitatilor. Modificaea va fi ... (vezi toată discuția)