avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

am nevoie de un sfat

Buna ziua am si eu nevoie de un sfat in anul 2008 am lut un credit de consum fara garantii si fara girantii,acum in 2010 din luna aprilie am ramas far loc de munca si imi f oarte greu sa mai platesc rata pt ca efectiv nu mai am de unde sotia mea acuma a nascut venit momentan nu avem decit alocatia copilului, eu cu sotia locuiesc la mama mea ,casa fiind a bunicii mele din partea mamei bunica fiind decedata ,eu bunuri am doar un televizor si o combina muzicala in rest nimica nu am proprietate personala,masina sau teren,as vrea sa stiu si eu in caz de executare silita ce ce se poate intimpla si dac nu spun de bunurile mele le poate afla executorul? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:28, 26 August 2010
nu va executa nimeni silit pe un TV si o combina muzicala; potrivit legii aveti obligatia sa declarati executorului bunurile pe care le detineti, dar nu are cum sa afle de existenta lor.
avocat Cristina Popescu
Executorul face tot felul de demersuri legale, in vederea aflarii surselor Dvs. de venit sau a unor bunuri aflate in proprietatea Dvs.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cris7424 cris7424 Buna ziua, sunt in fata unei executari silite si vreau sa stiu daca se poate executa locuinta in care stau , locuinta care este proprietatea mamei mele, ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Plata prin compensare Diana Alexandra Diana Alexandra Ne-a venit la firma un proces verbal de compensare, si s-a dorit sa se faca plata prin acesta insa noi consideram ca potrivit regulamentului de compensare ... (vezi toată discuția)