Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

pacaleala pe okazii

Buna ziua..am un prieten care a vrut sa faca un schimb pe okazii...sa trimita un laptop pt un tel..utilizatorul avea pozitive 100% ,au discutat si au cazut de acord sa faca schimbul prin posta pe incredere..adik prietenul asta a trmis laptopul insa nu a primit nimic in schimb..acum ma intrev dak se mai poate face cva..singura dovada a potentialului schimb fiind conversatia pe mess...si are si datele ac persoane...acum am mai citit undeva si e cam fara speranta politia spunand k " este ca si cum ai trimite laptopul unui prieten"..repet "schimbul" s`a facut pe incredere..a trimis laptopul dar nu a primit telefonul in schimb..are datele persoanei si singura dovata k s`a vb despre un potential schimb este o conversatie pe mess..
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 19:06, 27 August 2010
Prietenul poate depune plangere pentru inselaciune iar conversatia de pe messenger poate servi ca proba, mai ales ca se face referire la respectivul schimb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere prin intermediul okazii.ro danu_banu danu_banu Buna ziua! Am incercat sa vand sau sa schimb un telefon pe okazii.ro(nokia n95) In lista de mess a aparut o persoana care a zis ca e de pe okazii.ro si mi-a ... (vezi toată discuția)
Teapa pe okazii.ro express24 express24 Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro . Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)
Inselaciune okazii sceptic sceptic In urma cu 2 saptamani am incheiat o tranzactie pe situl okazii.ro pentru un laptop in valoare de 600 ron. In ziua de luni 28.05.2012 am ridicat coletul si ... (vezi toată discuția)