Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

informatii contributii

Sunt agent de asigurari cu contract de mandat la o societate de asigurari.
Conform art.7 alineat 1 pct.2.1 lit. c din Codul fiscal modificat conf oug 58/2010 rezulta ca este o activitate dependenta, iar conf. pct..2.2, in acest caz se aplica regulile de determinare a impozitului pentru venituri din salarii realizate in afara functiei de baza.
Avnd in vedere prevederile susmetionate consider ca art.III din oug 58/2010 nu se aplica in cazul meu.
Daca considerati ca aceasta interpretare este gresita va rog sa o motivati.
multumesc

Alte discuții în legătură

Obligatii plati taxe contract agent asigurari ionut_m36 ionut_m36 Buna ziua, Am incheiat cu o societate de asigurare un contract de agent. Din cate stiu este asimililat unui contract de mandat. Pana in iunie 2010 mi se ... (vezi toată discuția)
Contracte de mandat, conventiile civile adriana.karageorge adriana.karageorge sunt activitati dependente sau independente conform Codului Fiscal??? multumesc. (vezi toată discuția)
Norme aplicare oug 58/2010 pentru profesii libere cpatenta cpatenta Au cam trecut cele 30 zile de la publicarea in MO a OUG 58. Stiti cumva daca au aparut ceva norme metodologice de aplicare legate de activitatile ... (vezi toată discuția)