Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

agentii de politie judiciara si incadrarea directa

ma adreses tuturor celor care pot sa vina cu pareri si ajutor pentru a ataca in instanta discriminarea la care sunt supusi agentii de politie judiciare cu studii superioare licentiati in drept ,la incadrarile directe,
Astept pareri serioase,si nu bagatori in seama ,multumesc deocamdata .
Cel mai recent răspuns: cristi83 , utilizator 00:10, 3 Septembrie 2010
Nu prea cred ca este discriminare in sensul legii , ci mai mult lipsa de moralitate fata de cei care stiu meserie , care au habar cu ce se mananca politia . Ar trebui sa aiba prioritate sau cel putin sa nu existe sursa interna sau externa , ci candidatura sa si-o poata depune orice persoana interesata , fie din sistem , fie din afara . Desi atunci s-ar aprecia ca sansele nu ar fi egale .
Ultima modificare: Miercuri, 1 Septembrie 2010
Diana Ramona, Alte profesii
cristi83 a scris:

ma adreses tuturor celor care pot sa vina cu pareri si ajutor pentru a ataca in instanta discriminarea la care sunt supusi agentii de politie judiciare cu studii superioare licentiati in drept ,la incadrarile directe,
Astept pareri serioase,si nu bagatori in seama ,multumesc deocamdata .

in magistratura ma refer#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta - functie publica de conducere cu master (fara diploma) MateiOvidiu MateiOvidiu Bună ziua, În primul rând, vă rog să mă scuzați dacă am postat unde nu trebuia. Am o situație de lămurit în privința cerințelor de studii ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova Va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: Se poate sa dai examen pentru admitere la magistratura provenind dintr-o ramura judiciara ... (vezi toată discuția)
Concurs de admitere la inm 15 noiembrie 2009 ContSters74561 ContSters74561 Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in data de 15 noiembrie, concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu o vechime in ... (vezi toată discuția)