avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional la contractul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional la contractul de credit

Buna ziua ,
Referitor la actul aditional pe care o banca il transmite clientului sau cu privire la alinierea contractului de credit la prevederile oug50/2010, as dori sa stiu care sunt consecintele in situatia in care clientul semneaza actul, dar cu divergente. Mai concret, ce consecinte are formula "De acord, dar cu urmatoarele divergente:..." inainte de a semna ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: codrina.ama , utilizator 18:35, 6 Septembrie 2010
Nu sunteti obligata sa semnati nimic. Faceti o hartie prin care le aduceti la cunostinta ca nu semnati pt ca, si enumerati motivele conform OUG 50. Aceeasi hartie o depuneti la OPC ca o reclamatie. Continuarea ostilitatilor va depinde de banca: conciliere sau instanta. O zi buna.
codrina.ama a scris:

Deoarece nimeni nu a considerat ca intrebarea mea merita un raspuns, doresc sa fac o precizare : am primit o notificare de la banca cu care am incheiat contractul de credit, in care sunt "informata" ca daca nu voi semna actul aditional, se va considera ca l-am acceptat tacit. Deci, indiferent daca-mi place sau nu, va trebui sa-l semnez. Am pus intrebarea de mai sus spre a ma lamuri daca va avea vreo consecinta faptul ca eu voi scrie ca semnez actul doar cu divergente privind anumite clauze, pe care le voi enumera. Am nevoie de ajutorul Dvs. Va multumesc.

interventie moderator

Va rog frumos, cititi Regulamentul de postare in forum si nu mai scrieti mesaje consecutive, apoi incercati, pe cat posibil, sa nu mai faceti comentarii, colaterale problemei puse in discutie, referitor la faptul ca, va citez:"nimeni nu a considerat ca intrebarea mea merita un raspuns"...

In alta ordine de idei, o simpla accesare a functiei "cautare", v-ar fi condus la topicuri, n cuprinsul carora exista intrebari similare, care au primit raspuns :
www.avocatnet.ro/content/for...
Va rog sa acceptati scuzele mele - departe de mine intentia de a fi ireverentioasa. In acelasi timp, va multumesc pentru indrumari. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 -referiri la marja bancii CristianD CristianD Buna ziua! Referitor la OUG50 /2010 - in contractul initial incheiat cu banca nu era prevazuta o marja fixa a bancii ci doar dobanda variabila de 4.25%p.a. In ... (vezi toată discuția)
Act aditional DL.DAN DL.DAN Buna ziua, Am primit de abia 13.09.2010 actul aditional dar,fara un nr.de act.D-na de acolo mi-a raspuns ca ii va da un nr.atunci cand vom ajunge sa-l ... (vezi toată discuția)
Partaj Question2 Question2 Buna ziua, Anul trecut am achizitionat o casa cu Prima Casa. Proprietarul casei sunt eu, insa sotul este coplatitor. In caz de divort, ce se intampla? (vezi toată discuția)