avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare studio videochat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare studio videochat!

Buna ziua,

Am un studio videochat de ceva timp si vreau sa il legalizez:D,vreau sa spun ca as pune maxim 5 6 angajati,cifra de afaceri ar fi in jur de 100.000 de dolari,!ce e mai bine sa infiintez?Srl sau ce altceva si ce coduri CAEN ar trebui introduse.

Va multumesc mult
Cu stima Robert
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 20:55, 3 Septembrie 2010
srl sa infiintezi
codul il iei din CAEN
multumesc mult de raspunsuri...dar am vb cu un jurist si a zis ca nu exista cod caen pt videochat...am cautat pe internet dar nu am gasit nimic...ma poti ajuta in continuare?
Buna ziua,
Eu as merge pe codurile:
9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a. si
6312 - Activitati ale portalurilor web

Pe langa activitatile incluse, in mod uzual, in clasa 9329, mai sunt incluse, de asemenea, "activitatile producatorilor, sau organizatorilor de evenimente recreative sau distractive in direct, altele decat cele artistice sau sportive, cu sau fara facilitati."

Totodata, activitatea se desfasoara prin intermediul unui site web (6312).
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic
Intreprindere individuala. Codul CAEN corect este 9329 si 6312 dupa cum a zis si Primoris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studio miar miar Buna seara, Doresc sa deschid un studiou de videochat,am o firma cu codul caen 4791(Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare. conditii necesare pt organizare concurs online cu taxa de participare eduardoros eduardoros Buna ziua, Presupunem urmatoarea situatie: Activitate vizata: Un portal WEB printer altele cu urmatoarea aplicatie online: - Cucurs, concursurile ar fi: un ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru infintarea unui srl cu activitatea video chat? Ana77g6g Ana77g6g Bună ziua, îmi trebuie unul sau mai multe coduri CAEN pentru infintarea unui SRL cu activitatea video chat ? Și dacă da, care sunt acelea? Mulțumesc, o zi ... (vezi toată discuția)