avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o intrebare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o intrebare

Buna asa vrea si eu sa stiu am un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti ,de 7 luni am ramas somer si inca nu mi-am gasit de lucru si nemai avind un venit constant nu am mai putut plati rata la banca ,eu stau cu mama mea casa este pe numele bunicii din partea mamei,a venit un domn executor judecatoresc spunea ca este si mia spus sa plates ca daca nu va lua bunurile din casa bunuri care sunt ale mamei eu nu am chiar nimica si sa faca mama dovada cu chitante de bunurile aflate in casa chitante care nu le are pt ca nu lea pastrat ,as dori si eu rapuns ce se poate intimpla in cazul asta. va multumes mult.
Cel mai recent răspuns: marina.vasilescu , utilizator 11:07, 8 Septembrie 2010
e foarte important ce contine contractul semnat cu banca, pentru acel credit de nevoi personale.Este de inteles cum a ajuns executorul judecatoresc la adresa mentionata pe actul de identitate,implcit pe contractul semnat cu banca, insa executarea efectiva, data fiind inexistenta garantiilor sau a girantilor.
As sugera o discutie cu banca,chiar daca pare tardiva, in care expusa situatia-dovedita cu acte si o solicitare de esalonare a platilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit mirela261 mirela261 Am un credit de nevoi personale,fara garantii girant fiind sotul meu,eu stau in casa soacrei mele pe adresa asta fiind si facut creditul ,eu acum 7 luni am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua eremia 12 eremia 12 Buna ziua asa avea si eu o intrebare, am un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantii pe o durata de 7 ani am platit rata lunar ca oricare om dar ... (vezi toată discuția)
Buna eremia 12 eremia 12 acum doi ani am luat,un credit de nevoi personale de la Citi bank,atunci aveam un salariu de 2600 ron creditul fiind de 34000 ron ,am platit pina acum am ... (vezi toată discuția)