avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... fond-disolvare societate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

fond-disolvare societate

buna ziua ma numesc andrisan cristina,am o intrebare dak cineva e dragut sa imi raspunda tatal meu andrisan stefan are un srl si a primit o citatie la tribunal ptr ne depunerea bilantului pe anul 2008 el a continuat activitatea dupa cum spune el contabila nu s-a mai ocupat.Itrebarea mea este dak nu s-a prezentat la tribunal care va fi sentinta judecandu-l in lipsa?
el s-a oprit luna acceasta de lucru caci nu ii mai merge si nu mai dispune de bani e si batran si bolnav .Eu nu ma prea pricep nici nu stiu pe cine sa intreb VA ROG SA MA AJUTATI
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:59, 10 Septembrie 2010
I
trebarea mea este dak nu s-a prezentat la tribunal care va fi sentinta judecandu-l in lipsa?

solutia va fi urmatoarea - dizolvarea societatii in conformitate cu art 237 din lege 31/1990 , data de la care nu mai are voie sa desfasoare activitate comerciala decat in scopul lichidarii
Daca pana cu cinci zile inainte de judecarea pricinii depune situatia financiara a societatii pe anul 2008, poate sa ceara celor de la registrul comertului sa formuleze o cerere de renuntare la judecata. Concomitent sau independent de asta, tot in ideea ca depune situatia financiara la registrul comertului poate sa depuna la tribunalul unde se judeca pricina ( pana in cinci zile inainte de judecare) o intampinare la care sa anexeze confirmarea depunerii acesteia. Daca va hotarati sa depuneti intampinare pot sa va trimit pe mesaj privat un model. SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in dizolvare ContSters22096 ContSters22096 - dizolvare judiciara, cf art.237 din Legea nr. 31/1990 - bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2009 - sediu expirat - bilantul anual ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate scorus69 scorus69 Buna ziua am si eu o intrebare -un srl are la tribunal dosar de dizolvare pt nedepunere bilant cu termen la 15.09.2010 intre timp contabilul a depus ... (vezi toată discuția)
Dizolvare juridica - lichidare si radiere voluntara sau juridica ? mendo mendo Am o societate SRL infiintata in 2000 pe care vreau sa o lichidez si radiez si care a fost dizolvata juridic. Aceasta societate a functionat si a avut ... (vezi toată discuția)