avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... asigurari de sanatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

asigurari de sanatate

Am avut o Intreprindere individuala pe care am suspendat-o pe o perioada de trei ani incepand cu 1.9.2010 si am ramas fara asigurare medicala prin care eram asigurat atat eu cat si sotia mea ca si coasigurat. Am vorbit la CASS Prahova si mi s-a spus sa fac un contract cu dumnealor si voi fi asigurat. Daca sunt fara ocupatie si voi face acest contract, sotia mea va fi coasigurata?
Cel mai recent răspuns: Florian Cioaca , Contabil 10:40, 11 Septembrie 2010
Nu, sotia nu va fi coasigurata.
Daca sotia doreste sa fie asigurata va tebui sa faceti un contract separat.
Cititi modelul de contract tip C2 pe site-ul CASMB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta coasigurat Unaereblups Unaereblups Buna ziua.Din data de 25.01.2007 mi s-a eliberat decizia de pensionare de limita de varsta in urma careia primesc o pensie de x Ron din care mi se retine y Ron ... (vezi toată discuția)
Plata contributie la sanatate marfan marfan buna ziua, Ce pasi trebuie sa faca cineva care nu a mai platit asigurarea medicala de doi ani, nefiind angajat? 1. Unde si ce acte trebuie sa depuna? 2. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna coasigurat? OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI Am fost azi la medic mi s-a spus ca sunt coasigurat.Ce inseamna?Eu lucrez in constructii si ma reintorc la lucru cand sunt chemat,nu mi s-a desfacut contractul ... (vezi toată discuția)