avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ALOCATIE COPII
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ALOCATIE COPII

in urma divortului am obtinut custodia, de aproape 6 luni eu nu mai beneficiez de alocatia de stat, alocatia acum vine pe numele sotului si cu CNP-ul meu, unde ma pot adresa? Am si am avut domiciliul in Ilfov.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:13, 12 Septembrie 2010
mai intai ar trebui sa vorbiti cu fostul sot sa ii solicitati sa va trimita alocatia.in cazul unui refuz, puteti sa il dati in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor Olga Tanasa Olga Tanasa Buna ziua, Povestea mea este putin cam lunga si in egala masura complicata, dar, sper ca cineva sa aiba rabdarea si bunavointa de a citi pana la capat si sa ... (vezi toată discuția)
Divort, procedura Amalia_diva Amalia_diva Buna ziua, Sunt separata de 6 luni de sotul meu,avem un copil in varsta de un an. Am parasit domiciliul conjugal in urma nenumaratelor motive temeinice ( ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)