avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pret apartament scos la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

pret apartament scos la licitatie

Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:30, 13 Septembrie 2010
Se face expertiza.
Si la pretul de expertiza?Ramane pretul de expertiza sau cota parte din acesta?
Pretul imobilului poate scadea in conditiile legii.
Si care sunt aceste conditii ale legii?De exemplu eu am un aprtament care face pe piata 180.000 lei.La expertiza 120.000 lei.Care ca fi pretul aproximativ de pornire la licitatie in cazul executarii silite?Nu am mentionat ca am o datorie de 12.000 lei:)).Asta e dar nu o pot plati in 15 zile.
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
aadriana, utilizator
Prima licitatie: 120.000 lei. De la a doua incolo pretul de pornire este 75% din 120.000. Daca vin minim 2 persoane se vinde la cel mai mare pret oferit, de la a 2 licitatie incolo.

Alte discuții în legătură

Teste grila conform noului cod civil si noului cod de procedura civila catalin1980 catalin1980 Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc! (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)
Accident masina draghiciadriana draghiciadriana BUNA ZIUA! am fost la politie si am depus o declaratie . in ceea ce priveste masina avariata in parcare de cei de la dezapezire, am primit o dovada pentru ... (vezi toată discuția)