avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pret apartament scos la licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

pret apartament scos la licitatie

Cum se calculeaza valoarea de la care va incepe licitatia in cazul unui apartament executat silit?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:30, 13 Septembrie 2010
@aadriana

interventie moderator

Nu deschideti mai multe discutii privind acelasi subiect...deja ati exagerat.Continuati discutia pe marginea aceluiasi subiect, doar in cadrul discutiei initial deschisa.
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
etc.
O sa va inchid toate topicurile deschise, in mod exagerat si care incalca Regulamentul de postare in forum si o sa va las doar acest topic unde puteti pune orice fel de intrebare, legata de problema dvs.
Daca mai deschideti alte topicuri, pe marginea aceleiasi discutii, conform Regulamentului de postare, acestea vor fi sterse.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teste grila conform noului cod civil si noului cod de procedura civila catalin1980 catalin1980 Imi da cineva o idee de carte buna, de teste admitere magistratura conform noului cod civil si noului cod de procedura civila?Multumesc! (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)
Accident masina draghiciadriana draghiciadriana BUNA ZIUA! am fost la politie si am depus o declaratie . in ceea ce priveste masina avariata in parcare de cei de la dezapezire, am primit o dovada pentru ... (vezi toată discuția)