avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Am 56 de ani, mama a 5 copii si sotul decedat la varsta de 51 de ani. La data decesului sotul nu beneficia de pensie.As vrea sa aflu daca pot beneficia de pensie de urmas, in conditiile in care avea o vechime de 28 de ani in campul muncii, din care 3 ani la grupa a 2-a.
Cel mai recent răspuns: florisiris , utilizator 16:10, 14 Septembrie 2010
Nu ne-ati comunicat data nasterii dumneavoastr, dar din ceea ce ati postat rezulta ca undeva prin 2014, puteti beneficia de pensie de urmas. La data la care veti indeplini conditiile de varsta pentru acordarae pensiei pentru limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sot supravietuitor Mihaela Iamandi Mihaela Iamandi buna ZIUA, as dori sa stiu daca mama mea poate beneficia de pensie de urmas.Tatal meu a decedat in urma cu 2ani.insa el nu mai era in campul muncii din ... (vezi toată discuția)
Pensie sinanpasa sinanpasa mama are 59 de ani impliniti in aprilie si 20 de ani in campul muncii.Cand are dreptul la pensie?.Mentionez ca tata a decedat si nu a beneficiat de pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas - sot supravietuitor Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Tatal a decedat de curand iar mama nu are pensie si nici nu este angajata,avand varsta de 56 ani. La ce varsta va putea primi pensia de urmas? (vezi toată discuția)