Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune

Buna ziua, am vrut sa cumpar un produs online de la o persoana fizica, am platit online prin transfer bancar, dar nu am mai primit produsul .
Am facut deja o plangere la opc .
Ma intereseaza daca mai pot face si o plangere la politie pentru inselaciune, daca da, cum pot face aceasta plangere...daca exista o plangere tip ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:43, 14 Septembrie 2010
nu exista un formular, mergeti la politie si spuneti ce s-a intamplat si va ajuta si ei la formulare
Da puteti formula si o plangere catre organele de politie.recomandarea mea este sa angajati un avocat
puteti face plangere penala impotriva lor. totul e sa stiti sediul. nu exista un formular tip de cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe un site de licitatii mihamaryus mihamaryus Buna ziua! Am sa va relatez o fapta care mi sa intamplat si a-si dori sa imi spune-ti daca se poate realiza ceva cu ajutorul Politiei Romane! Pe un site de ... (vezi toată discuția)