avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... uz de fals-iduri de mes!!!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

uz de fals-iduri de mes!!!

is f disperat am si diabet si o anumita persoana mio zis ca ma da in judecata ptr uz de fals iduri de mess ....astept un raspuns!ce pot face in cazu asta?cat de grav e!eu nu am nici un venit!
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 10:34, 29 Septembrie 2010
Cum , persoana va acuza de faptul ca i-ati folosit id-ul de messenger? asta este? pai ar trebui sa dovedeasca acest aspect pentru ca dvs. sa aveti probleme.Daca va stiti nevinovat , nu va faceti griji.
are un program care ii permite sa vada ipiul meu....am intrat dp mai multe iduri pe aceea cel id....si deci ce pot face ...deja o depus plangere ...ce e de facut?is f disperat !!!!sami cer scuze!sau cum se procedeaza?nu am deloc nici un venit!!!
Incercati sa va cereti scuze, ar fi foarte bine .Altfel, sa stiti ca , daca el va putea dovedi ceea ce ati facut, este posibil sa fiti tras la raspundere.
amenda sau ce ar putea urma?!plangerea se poate retrage?is f disperat!!!ajutor...
e caz grav?????ajutor!!!!

Alte discuții în legătură

Folosirea imaginii fara acord marce13 marce13 Buna ziua, de ceva timp cineva se foloseste de pozele mele la avatarul lui de la messenger, isi face conturi pe diverite site-uri si trece datele mele. va ... (vezi toată discuția)
Discutie messenger si mail ContSters183887 ContSters183887 Buna ziua, as avea nevoie de cateva lamuriri. Am purtat o discutie sub un id nou, dandu-ma anonim pe mess si pe mail cu o persoana, dorind sa aflu anumite ... (vezi toată discuția)
Amenintarea cu bataie sweet_dreams sweet_dreams buna ziua! Cer ajutorul celor care se afla in situatia mea.Sunt ameninintata de concubina fostului meu sot prin messenger ca vine la mine la servici si ca ma ... (vezi toată discuția)