avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingrijire familie pentru apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingrijire familie pentru apartament

Am gasit o familie care are nevoie de o persoana care sa le plateasca datoriile si sa
se ocupe de ei si dupa ce vor deceda apartamentul imi va ramane mie.
Intrebarea este cum se poate face contractul in asa fel sa am garantie ca intre timp nu vor vinde apartamentul, nu vor dori rezilierea contractului.
Ce alte pericole pot aparea intr-un asemnea caz?
Copilul lor are drept la apartament dupa moartea acestor, chiar daca am incheiat contract cu ei?

Va multumesc frumos pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:01, 15 Septembrie 2010
Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si uzufruct viager, in care stipulati foarte clar in ce consta intretinerea.Daca decedeaza si aveti contractul incheiat, copii nu mai au nici un drept asupra casei vandute.
contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere.insa dansii pot pe timpul vieti sa ceara oricand rezilierea contractului in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Drept la mostenire ernest valentino ernest valentino In anul 1983 mama mea a decedat. Tatal a ramas cu o casa paarinteasca la tara su cu apartamentul din oras. dupa 3 ani tata s-a recasatorit, dupa 1990 a ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Nico Trupoiu Nico Trupoiu Buna seara,sunt intr-o situatie complicata.Am act de vanzare-cumparare pe casa socrilor mei.In acest moment mai traieste doar soacra mea care are ... (vezi toată discuția)