avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RCSRDS + taxa de mentenanta => 300000 lei amenda
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RCSRDS + taxa de mentenanta => 300000 lei amenda

[ link extern ]

In sfarsit. De cand asteptam eu aceasta decizie. Pacat ca nu i-au obligat sa o anuleze de tot.
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 23:27, 23 Septembrie 2010
Vor plati amenda, ne vor notifica, si noi tot vom achita suma de 5 lei.
Asta este doar una dintre probleme.

Dar ce se intampla cu majorarile tarifelor pentru apeluri catre retelele de telefonie fixa din alte state ale UE, SUA si Canada, tarife care sunt aplicate de respectivii din luna aprilie, tot fara notificare prealabila? Vorbim despre modificarea de la 0,08Eurocenti/min la 1,55 Euro/min.

Raspund tot eu: suntem buni de plata.
RDS au fost notificati ca vor fi sanctionati cu amenda de 2.000-20.000 RON daca nu scot acea taxa. Doar ca la peste 1 milion de abonati ... x5 RON /luna ei scot peste 5 milioane pe luna. Deci li se rupe efectiv de amenda.
Trebuie sa restituie banii pe care i-au incasat pana acum, dar nu sunt obligati sa scoata taxa, ci trebuie sa o faca cunoscuta clientilor.. asa ca te notifica si daca nu mai vrei sa continui abonamentul il reziliezi, altfel platesti in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Abuz rds silviun silviun Buna ziua , Locuiesc in Franta si acum aproximativ o luna am calatorit in Romania pentru a-mi rezolva niste probleme personale.Avand nevoie sa comunic ... (vezi toată discuția)