avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ACT ADITIONAL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ACT ADITIONAL

Buna ziua,
Am primit de abia 13.09.2010 actul aditional dar,fara un nr.de act.D-na de acolo mi-a raspuns ca ii va da un nr.atunci cand vom ajunge sa-l semnam.In data de 06.09.2010 in urma mult mediatizarii OUG 50/2010 AM DEPUS O INSTIINTARE cu ce nu voi fi de acord in viitorul act aditional,in doua exemplare si inregistrate.
In 13.09.2010 m-am dus la banca in eventualitatea primirii unui raspuns la instiintare,surpriza,am primit actul aditional exact cum ma asteptam,si adica:
-comision de risc adunat cu comision de administrare.
-in contractul de credit am" o dobanda de 11,9 % variabila.Dobanda curenta este formata din dobanda de referinta variabila,care se afiseazala sediile BCR,la care se adauga 3,00 puncte procentuale".
Dupa mine acele 3,00 puncte procentuale inseamna marja,cum este ea numita acum.In actul aditional am o marja fixa pe toata perioada contractului de ATENTIE!!! 10,76 % #-o ESTE NORMAL?
BINENTELES CA NU VOI SEMNA NICICAND ACEST ACT ADITIONAL!!!
AM TRIMIS PE ADRESA DE e-mail office@anpc.ro toate cele mentionata mai sus.
Va rog sa-mi spuneti daca este bine ce am inteles eu,raportat la marja,si care sunt pasii urmatori?
Cu respect,
Dan:rtfm:
Cel mai recent răspuns: raduallan , utilizator 20:23, 18 Septembrie 2010
este corect ce ati inteles si ati procedat f bine ca nu ati semnat acel act aditional. ar fi bine sa sesizati OPC-ul.
Buna seara,

Am un credit ipotecar la Banc Post. Nu am semnat actul aditional pentru ca l-am primit la sfarsitul saptamanii trecute si nu am avut timp sa ma informez. Stie cineva vreun grup al celor cu credite la Banc Post? Multumesc
Buna ziua,
Nu cunosc grup Banc Post,dar va pot ajuta cu o adresa de e-mail unde puteti trimite pasaje din contractul de credit si actul aditional: Analisti@FinZoom.ro
De la dumnealor primiti consilierea necesara vizavi de eventualele incalcari OUG 50/2010.Va mai pun la dispozitie un nr de telef.0722833170
athe a scris:

este corect ce ati inteles si ati procedat f bine ca nu ati semnat acel act aditional. ar fi bine sa sesizati OPC-ul.


Si OPC-ul ce va face?
Ati auzit de doamna IRINA VASILE? Cautati pe net. Doamna e "expert" ANPC in OUG nr. 50/2010. Cititi si comentariile pe forumuri la adresa ei!
CRED CA LUCREZI LA VREO BANCA!!!=D>

Alte discuții în legătură

Comision risc oug 50/2010 vostinariu mihaela vostinariu mihaela Buna ziua, Am credit la o banca si am primit scrisoare sa ma prezint dupa data de 06.09.2010 pentru actul aditional, am fost astazi si mi s-a spus ca nu este ... (vezi toată discuția)
Contract de credit ipotecar bcr Simonabcr Simonabcr In luna februarie a anului 2008, am contractat impreuna cu sotul si tata-socru, un credit ipotecar la BCR, in valoare de 29847 de euro., rambursabil pe o ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la brd ionut12345 ionut12345 am un credit de nevoi personale la BRD, nu foarte mare dar care avea comision de risc. spuna avea nu pentru ca ar fi disparut incepand cu luna asta ci pentru ... (vezi toată discuția)