avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prelungire termen pt act aditional oug 50?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prelungire termen pt act aditional oug 50?

Buna ziua, am un credit la RBS. Pentru ca nu am primiti nici notificare de la banca am fost personal azi si am cerut actul aditional pt modificare contractului, dar cei de la banca mi-au spus ca au o directiva interna in care se prelungeste pana pe 29 septembrie incheierea actelor aditionale? Este valabila sau e o tactica de inducere in eroare???
Cel mai recent răspuns: Mara Ionescu , Consilier juridic 00:27, 17 Septembrie 2010
Mergeti si refuzati in scris intrarea in vigoare a oricarei modificari contractuale, intrucat nu vi s-a pus la dispozitie actul aditional in termenul legal. Reclamati la protectia consumatorilor situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc la brd ionut12345 ionut12345 am un credit de nevoi personale la BRD, nu foarte mare dar care avea comision de risc. spuna avea nu pentru ca ar fi disparut incepand cu luna asta ci pentru ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract de credit manoiuadrian manoiuadrian OUG 50 /2010, prevede clar ca nesemnarea actului aditonal inseamna aceptare tacita, dar atentie numai a acelor prevederi care sunt prevazute de lege si numai ... (vezi toată discuția)
Comisioane credite ipotecare tasmed tasmed Am un credit ipotecar in CHF cu dobanda fixa. In plata lunara a datoriei este inclus un comision de risc de 0.15% din soldul creditului. Dupa cum am citit in ... (vezi toată discuția)