Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

O.U.G. 50/2010

Se mediatizeaza pe diferite posturi TV, ca se prelungeste perioada in care se poate lua la cunostinta despre actul aditional, contrar OUG 50/2010. Este publicat ceva in Monitorul Oficial, despre acest lucru?.....Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lovins , utilizator 11:15, 19 Septembrie 2010
Nu s-a publicat nimic, termenul expira maine.
Scuzati-ma, dar OUG50/2010 a fost publicata in M.O.F., la data de 11.06, a intrat in vigoare incepand cu data de 21.06 si conf art. 95 pct (1) , astazi 19.09.2010, este a 90-a zi. In concluzie, daca maine merg sa contest actul aditional...., deja e tarziu.......?!
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
lovins, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultima zi referitor la oug 50/2010 ??? imihai76 imihai76 Sunt total debusolat.Pe unele posturi de televiziune se spune ca azi e ultima zi, pe altele ca luni e ultima zi cand putem lua la cunostinta si eventual semna ... (vezi toată discuția)
Legea 288/2010 (oug 50/2010) bogdy_11 bogdy_11 buna ziua! sunt nou pe forum si in primul rand va salut pe toti! apoi, as avea nevoie de cateva lamuriri : - nu stiu daca s-au stins \"litigiile\" dintre ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare a creditului... mi_simonet mi_simonet Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare \"comisionul de ... (vezi toată discuția)