avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Cel mai bun actor roman
Discuție deschisă în Concursuri active

Cel mai bun actor roman

Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan.
[ link extern ]

In aceasta saptamana poti castiga o invitatie la filmul Resident Evil 2010.
Concursul este valabil pana sambata, 25 septembrie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati duminica, 26 septembrie 2010.
Invitatiile sunt valabile in perioada 27 -30 septembrie 2010.

REGULAMENT CONCURS
- concursul se desfasoara in fiecare saptamana de luni pana sambata, inclusiv
- fiecare participant va intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in fiecare zi de duminica
- castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de duminica prin mesaj privat
- castigatorii trebuie ca pana luni, ora 00:00 sa raspunda, tot prin mesaj privat, pentru a confirma acceptarea premiului si pentru a furniza datele cu care vor fi identificati la ridicarea invitatiilor
- daca unul sau ambii castigatori nu raspund in timp util mesajului nostru, vor fi stabiliti tot prin tragere la sorti alt/alti castigator(i), ce vor fi informati asupra faptului ca sunt castigatori, tot prin mesaj privat, in fiecare zi de luni.
- invitatiile sunt valabile de luni pana joi, inclusiv
- invitatiile sunt duble si se ridica de la casa de bilete a Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan, in baza actului de identitate (CI/BI)
- invitatile sunt valabile in limita locurilor disponibile in sala pentru fiecare dintre orele de difuzare ale filmului pus in concurs.

Mult succes!
Cel mai recent răspuns: argionela , utilizator 12:58, 25 Septembrie 2010
Marcel Iures,

A primit de doua ori titlul de “Cel mai bun actor”, a jucat in 24 de filme romanesti, este cel mai apreciat roman la Hollywood.
La 59 de ani Marcel Iures este o personalitate a teatrului si filmului din Romania si de peste hotare.
Marcel Iures da replica actorilor de la Hollywood, cariera lui pivotand per ansamblu in jurul teatrului. Printre piesele care l-au consacrat se numara "Henric al IV-lea" de Luigi Pirandello,”Richard al II-lea” si Richard al III-lea” de W. Shakespeare, "Visul unei nopti de vara" de William Shakespeare, “Caligula” de Albert Camus, “Hamlet” de William Shakespeare, “Henric al IV-lea” de Luigi Pirandello.
Cariera in film incepe dupa Revolutie, cand Iures pleaca la Hollywood. A jucat alaturi de nume grele al cinematografiei: Brad Pitt si Tom Cruise in “Interviu cu un vampir” , Bruce Willis si Colin Farell in "Razboiul lui Tom Hart", "Misiune: Imposibila" alaturi de Tom Cruise si alaturi de George Clooneyim in in"Pacificatorul".
Seria de filme in care actorul roman a jucat continua cu "Piratii din Caraibe: La Capatul Lumii", unde ii are ca parteneri de platou pe Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knightley. Printre ultimele proiecte realizate la Hollywood a bifat filmul "Goal" unde joaca alaturi de Zidane, Raul si Beckam.

Tot respectul, Maestre!=D>
Gheorghe Dinica
este o emblema a cinematografiei romanesti. Cine nu stie celebra replica din filmul lui Sergiu Nicolaescu “Nu trage dom’ Semaca, sunt eu Lascarica”. Lascarica a ramas de altfel, un personaj de care, la 75 de ani inca se simtea apropiat. Pana dupa revolutie, Gheorghe Dinica a trait o viata de artist boem. S-a bucurat de perioada celebrei crasme Sarpele Rosu si, alaturi de Stefan Iordache, Marin Moraru, Sergiu Nicolaescu si multi altii, a scris istoria filmului romanesc.In 2008, el a primit titlul de Doctor Honoris Causa oferit de Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti.
In cariera sa artistica a primit numeroase distinctii, printre care premiul pentru intreaga activitate la editia din 2005 a Festivalului International de Film Transilvania, premiul de excelenta UNITER pe 1999, premiul pentru interpretare la Festivalul de Film de la Karlovy Vary pe 1976, premiul pentru cel mai bun actor la Festróia – Tróia International Film Festival (1993).
A fost decorat cu Ordinul Serviciul Credincios in grad de Mare Ofiter.
Din 2002, Gheorghe Dinica a fost societar de onoare al Teatrului National “I. L. Caragiale”. El a primit, de asemenea, titlul de cetatean de onoare al orasului Bucuresti.



Marcel Iures

Trebuie sa recunoasc ca nu am multa experienta cand vine vorba de actori romani, dar, acest actor, in opinia mea, are cea mai mare expunere, este cel mai cunoscut atat in tara, cat si peste hotare.

Desi nu vrem sa recunoastem, America are un nivel si o diversitate in materie de film de neegalat.

Iar Marcel Iures este printre putinii, din pacate, actori romani care au ajuns si acolo, care au fost alesi in productii mari.

As mai adauga si pe Dragos Bucur, actor "mai" tanar, dar, deja, cu multa experienta, atat in productii de televiziune cat si scurt-metraje.
Victor Rebengiuc
Dupa parerea mea rolul memorabil din Morometii il califica pentru titlul de "cel mai bun actor roman".
Eu am vazut si revazut filmul de cel putin 10 ori si de fiecare data cand il revad ma uimeste cat de bine interpreteaza rolul taranului roman. Numai cine a crescut la tara stie despre ce vorbesc. Personalitatea aceea a taranului roman, al munteanului, unica si inconfundabila. Orgolios, cu trairi launtrice, fara a-si exprima deschis sentimentele.
Si daca nu este de ajuns, atunci rolurile din Padurea spanzuratilor, Cel mai iubit dintre pamanteni, sau Balanta poate va vor convinge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Top filme 2010 beatricemanta beatricemanta Incepand de astazi, Avocatnet.ro si Hollywood Multiplex te provoaca la un nou concurs. Spune-ne care crezi ca sunt cele mai bune filme din 2010 (argumentat) ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman? ContSters176126 ContSters176126 de Toma Caragiu va mai aduceti aminte?de Birlic?etc.,etc, nu stiu daca e potrivit cel mai ,cea mai!multi au fost sau sant buni. (vezi toată discuția)
Top filme romanesti beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)