avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot sa imi reziliez contractul de internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot sa imi reziliez contractul de internet

Imi pot rezilia contractul de internet chiar daca am 5 luni de la incheierea lui si miau dat si modem gratui in exploatare?
Cel mai recent răspuns: moni.s , utilizator 23:25, 23 Septembrie 2010
depinde de clauzele inserate in contract.
Da am o clauza de reziliere de 200 Ron ca am mai mult de 3 luni de contrct si mai putin de 6 luni.Dar agentia mia cerut 165E. are dreptul asta sau nu?
Daca intentionati rezilierea contractului inanite de decaderea terenului prevazut,este legala impunerea unei clauze de reziliere
Pai atunci ar trebui sa platesti doar cei 200 de ron plus serviciile de care ai beneficiat gratuit sau la promotie..asadar e posibil ca suma sa ajunga la 165 EUR..citeste cu atentie contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de guvern privind serviciile! Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Am auzit de o ordonanta de guvern ce ii obliga pe cei care au contracte cu firmele de TV prin antena parabolica sa accepte posibilitatea clientilor ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila popacristian popacristian Buna ziua!am o problema,am facut un contract pentru internet la orange prin modem 15 zile mia mers foarte bine astea 15 zile sunt date de ei gratuit ca sa vezi ... (vezi toată discuția)