Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie facuta telefonic

Are vreo valoare in instanta somatia facuta telefonic? Intrerupe prescriptia?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 22:31, 22 Septembrie 2010
Daca e reconoscuta de debitorul in instanta, da, are valoare de intrerupere prescriptiei. Daca nu, ...vorbele zvoara, se zice in Spania.
=D>
Ultima modificare: Miercuri, 22 Septembrie 2010
TAMTAM, utilizator
Buna seara .
Si cum dovedeste cel ce a sunat sa someze,ca a somat,cu inregistrarea convorbirii telefonice ,poate fi aceasta proba concludenta ?
Cred ca notificarea scrisa sau prin publicitate este cea care este cea mai plauzibila.
Marius Bote

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante mai vechi de 3 ani de zile vali avram vali avram as vrea sa stiu ce pot face pentru a recupera creante mai vechi de 3 ani de zile (vezi toată discuția)
Intampinare la somatie de plata bgeri2007 bgeri2007 Am primit o citatie prin care sunt chemat in instanta in calitate de debitor - somatie de plata. Si sunt nedumerit cu acea intampinare care trebuie depusa. Pe ... (vezi toată discuția)
Prescriere actiune recuperare creanta. Cristianna Cristianna Buna ziua!Am actionat in instanta o societate pe somatia de plata,am pierdut ,cu toate ca aveau o plata partiala facuta,dar nefiind factura stampilata au spus ... (vezi toată discuția)