avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cenzor la asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cenzor la asociatie de proprietari

As dori sa ma lamureasca cineva despre situatia in care o persoana este cenzor la o asociatie de proprietari in baza unei conventii civile, adica: ce contributii se platesc, cine le declara si plateste si cum se declara. Mentionez ca ca unul din cenzori este salariat la alta firma, iar altul este pensionar. #-o
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adydeni , utilizator 10:03, 23 Septembrie 2010
adydeni a scris:

As dori sa ma lamureasca cineva despre situatia in care o persoana este cenzor la o asociatie de proprietari in baza unei conventii civile, adica: ce contributii se platesc, cine le declara si plateste si cum se declara.


Art 33 di L nr 230/2007 (1) Cenzorul sau comisi ade cenzori ai asociatiei de proprietari pot fi remunerati pe baza unui contract de mandat,conform hotararii adunarii generale a proprietarilor,la data adoptarii bugetului anual de venituri si cheltuieli
Multumesc pentru raspuns.
Dar referitor la contractul de mandat ce contributii se platesc, cine le declara si plateste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii 2012 alimik alimik Ce contributii sociale se calculeaza si se retin pentru drepturile lunare (regulate) cuvenite administratorului ,cenzorului si femeii de serviciu , unei ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru contract de mandat presedinte si cenzori asociatie fastman68 fastman68 As dori sa stiu care sunt contributiile dupa ultimele reglementari pentru contractele de mandat presedinte si cenzori asosciatie si unde se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat si contract conv civile boetta boetta buna ziua, sunt administrator la o asoc de proprietari si as dori sa va pun citeva intrebari: 1. In anul 2004 cindi m-a angajat comitetul executiv , mi-au ... (vezi toată discuția)