avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot determina vecinii sa nu mai incendieze ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot determina vecinii sa nu mai incendieze uscaturile?

Locuiesc in mediul rural,si m-am saturat ca la inceputul primaverii si toamnei sa mai respir(si daca ar fi numai atat) fumul facut de vecini cu ocazia curatarii gradinilor.Am discutat de mai multe ori cu ei,i-am inteles ca nu le poti scoate din creier ceea ce au facut la rand timp de 80 de ani.Le-am explicat ca traim intr-o alta lume,ca trebuie sa evolueze si ei,sa nu se mai raporteze ca traiesc in trecut.Vreau sa stiu ce lege reglementeaza incendierea controlata a gradinilor in sistemul rural.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:12, 25 Septembrie 2010
Adresati-va Garzii de Mediu din judetul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de gratar! marasescuc marasescuc Buna ziua, Imi cer scuze in primul rand daca nu este topicul unde trebuie sa postez aceste intrebari. Stau la curte si avand in vedere ca a venit \"vara\" ... (vezi toată discuția)
Sa ne cunoastem corpul ! ganesh ganesh Curiozitati despre corpul nostru, voi mai cunoasteti si altele despre corpul nostru? Adaugati-le .! 1 Acidul gastric pe care stomacul omului il elimina ... (vezi toată discuția)
Cas, somaj,cass ...la tichete cadou pentru cheltuieli sociale ???? vali.herea vali.herea Buna seara, Probabil ati aflat despre controalele de la ANAF prin primariile din mediul rural...Se intrec cu gluma. Dupa ce ne-au stabilit debite dupa reguli ... (vezi toată discuția)