Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 175/2010

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca Legea 175/2010 se aplica si pentru penalitatile pentru care exista o hotarare judecatoreasca ?
Anuleaza aceasta lege hotararea judecatoreasca prin care instanta obliga plata unei anume sume care se incadreaza la categoria penalitati?
Mentionez ca achitarea integrala a sumelor restante s-a facut dupa data intrarii in vigoare a Legii 175.
Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 27 Septembrie 2010
Ateragram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ateragram , utilizator 18:28, 27 Septembrie 2010
Intrebare dificila si foarte interpretabila!
Parerea mea este ca daca penalizarile fac obiectul unei hotarari judecatoresti, acestea se achita.
Care este procedura legala? Nu cumva o hotarare judecatoreasca este o lege de fapt si legea noua ''bate'' legea mai veche?
As dori, va rog, raspunsul unui avocat. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati conform 175/2010 PROPIETARap PROPIETARap 1) Proprietarii care isi achita integral cotele de contributie la cheltuielile asociatiilor de proprietari in termen de 12 luni de la data intrarii in vigoare ... (vezi toată discuția)
Cine sterge penalitaile prescrise de la asociatia de locatari? asociatia? mirceabun1 mirceabun1 Buna ziua In 2010 am beneficiat de lege 175/2010 privind scaderea penalitatilor pentru plata integrala a debitului catre asociatie.Am achitat ... (vezi toată discuția)
Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)