avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Concursuri active Cea mai buna animatie
Discuție deschisă în Concursuri active

Cea mai buna animatie

Spune-ne care este pentru tine cea mai buna animatie (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan.
[ link extern ]

In aceasta saptamana poti castiga o invitatie la filmul Wall-Street 2 2010.
Concursul este valabil pana sambata, 02 octombrie 2010.
Castigatorii vor fi anuntati duminica, 03 octombrie 2010.
Invitatiile sunt valabile in perioada 04 -07 octombrie 2010.

REGULAMENT CONCURS
- concursul se desfasoara in fiecare saptamana de luni pana sambata, inclusiv
- fiecare participant va intra automat in tragerea la sorti ce va avea loc in fiecare zi de duminica
- castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi de duminica prin mesaj privat
- castigatorii trebuie ca pana luni, ora 00:00 sa raspunda, tot prin mesaj privat, pentru a confirma acceptarea premiului si pentru a furniza datele cu care vor fi identificati la ridicarea invitatiilor
- daca unul sau ambii castigatori nu raspund in timp util mesajului nostru, vor fi stabiliti tot prin tragere la sorti alt/alti castigator(i), ce vor fi informati asupra faptului ca sunt castigatori, tot prin mesaj privat, in fiecare zi de luni.
- invitatiile sunt valabile de luni pana joi, inclusiv
- invitatiile sunt duble si se ridica de la casa de bilete a Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall Vitan, in baza actului de identitate (CI/BI)
- invitatile sunt valabile in limita locurilor disponibile in sala pentru fiecare dintre orele de difuzare ale filmului pus in concurs.

Mult succes!
Cel mai recent răspuns: sorryn , utilizator 11:55, 15 Octombrie 2010
Wall-E

Desi e un film cu putine replici, transmite foarte multa emotie. Dupa parerea mea, este cel mai bun film de animatie din noua generatie, iar robotelul Wall-E este cel mai simpatic si expresiv personaj. Filmul este o metafora a umanitatii care isi pierde identitatea si echilibrul, dar care, cu ajutorul celor doi robotei, Wall-e şi Eve, reuseste sa isi regaseasca valorile si sa revina acasa pentru a-si indrepta erorile si a salva Terra.
Asterix and the Vikings din (2006), un film de animatie cu celebrele personaje create de Rene Goscinny si Albert Uderzo.
In micul orasel galez isi face intrarea Chefix, nepotul sefului, iar Asterix si Obelix primesc sarcina de a scoate din el un barbat adevarat.
Sub aparenta aroganta, acest tanar originar din Lutetia nu este decat un mare las, iar antrenamentul de soc de care va avea parte risca sa nu aiba prea mari sanse de reusita... In acelasi timp, vikingii debarca in Galia, hotarati sa gaseasca un „campion al fricii” care va putea, dupa cum le-a promis magul lor, sa ii invete sa zboare.
Rapirea lui Chefix de catre vikingi este o adevarata catastrofa. Asterix si Obelix trebuie sa faca tot posibilul pentru a-l gasi. In timp ce ei pleaca in cautarea lui in Marele Nord, tanarul lor protejat, picat fara voia lui in mijlocul unui complot infam, o descopera pe frumoasa si curajoasa Abba, descoperind ca uneori dragostea are efectul unui pumn...

Combinand spiritul care a reprezentat marca celebrei benzi desenate cu cele mai bune tehnici de animatie, AXTERIX SI VIKINGII pune in valoare in totalitate lumea amuzanta, surpinzatoare si tandra imaginata de Goscinny si Uderzo. Mai-mai ca iti vine sa crezi ca toata echipa filmului a baut din potiunea magica a lui Toutatis!

Desi nu mai sunt un copil, marturisesc ca nu m-as satura sa-l mai vad!
Up- este un film minunat, in opinia mea, unul dintre cele mai frumoase filme pe care le-am vazut . Un film facut cu suflet. Un film la care am ras in hohote si am plans, am empatizat, m-am amuzat si pe care de abia astept sa il mai vad odata. Departe de a fi un simplu desen animat amuzant, Up este un film dulce, de buna dispozitie, care isi propune sa ne ajute sa privim viata prin ochelari cu lentile roz.
Reuseste sa imbine comedia, actiunea si drama intr-un film satisfacator solid si demn de a fi inscris in seria capodoperelor. Adancimile emotionale puternice ale filmului sunt ceea ce il face original si ceea ce ni-l apropie, facandu-ne sa il indragim.Aventura se poate intampla oricand, poate aparea oriunde si in orice situatie. Acesta este mesajul central al filmului Disney & Pixar.
Din scenariul Up transpare aceeasi iubire de oameni pe care o resimtim si in scenariul Wall-E. Ingredientele principale sunt iubirea romantica idealizata si deosebit de dulce – iubirea perceputa ca a construi si imbatrani impreuna, a cladi vise si a te identifica cu celalalt -, prietenia dintre oameni si responsabilitatea fata de mediu. Up incearca sa prezinte obisnuitul si neobisnuitul intr-un acelasi scenariu fantezist si induiosator.
In concluzie, va invit sincer sa va inarmati cu multe baloane colorate si sa va bucurati de viata, sa nu uitati sa iubiti si sa traiti din plin si, mai ales, sa nu care cumva sa ratati filmul Up


Eu aleg tot WALL·E

Nu am cum sa aleg alt film de animatie.

Poti sa il vezi cu prietenii si sa razi la anumite glume, poti sa il vezi cu fratiorii si sa gasesti noi faze amuzante, poti chiar sa iti duci prietena la acest film, are destul romantism.

Coloana sonora este foarte frumoasa, efectele speciale sunt bine gandite, nu se exagereaza cu culori si tot felul de complicatii pompoase.

Povestea, in sine, este bine gandita, pentru asta dau eu nota maxima acestui film. Avem un robotel mic si uratel (nu intra tocmai in categoria jucarii colorate, dulci, de plus) care, la propriu, salveaza omenirea si o ajuta sa-si regaseasca curajul si umanitatea, in calatoria lui initiatica. Iar la final, acest robotel descopera o noua viata alaturi de cineva, Eva lui.

Desigur, este si ceva actiune - lasere, explozii, un robot rau care doreste sa tina lumea sclava.

In plus, filmul are si un mesaj ecologic - a se vedea intreaga planeta, ramasitele, dupa apocalipsa consumatorismului.

Per total, avem de toate.


Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
horeasng, utilizator

Alte discuții în legătură

Top filme romanesti beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine topul filmelor romanesti (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)
Top comedii beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este [b]comedia preferata[/b] (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de[b] Hollywood Multiplex, ... (vezi toată discuția)
Cel mai bun actor roman beatricemanta beatricemanta Spune-ne care este pentru tine cel mai bun actor roman (argumentat) si poti castiga una dintre cele doua invitatii duble la film, oferite de Hollywood ... (vezi toată discuția)